^Горе
  
Get Adobe Flash player

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

ПРАЗНИКА НАБЛИЖАВА?

Възникват толкова много въпроси...

Ние се погрижихме да дадем отговори на тях:

   Искате да имате неповторимо детско парти. Да сиаят от щастие детските очи. Много усмивки и цветни балони, танци и хубави спомени...

Въпрос:   Кое е най-доброто място за отпразнуване на детско парти?

Отговор:  Детски Парти Клуб "ЛЮБОПИТКО" . С удобна локация, подходяща база с много играчки, лабиринт с пързалки, басейн с топки, вкусна храна, кафе-бар и дългогодишен опит в организирането на празници за деца, както в нашата база, така и извън нея. 

 

Въпрос:   Ще ми излезе ли много скъпо?

Отговор:  Всички знаем в колко променливи времена живеем. Знаем и нуждата от прецизно и внимателно разпределяне на приходите в семейния бюджет. Да предвидим внимателно дори така очаквания ден, празника на Вашето дете!

Заповядайте при нас. Заедно ще обмислим всеки детайл за един прекрасен празник и ще го направим по Ваш вкус и удобен за бюджета на цялото семейство. Защото Рождения ден е така очакван....цяла една година и няма как да го пропуснем.

Обадете ни се и ще го помислим заедно:  0885 89 18 85  

 

Въпрос: Как да запазя дата и час за детски празник в Парти Клуб "Любопитко"?

Отговор: Свържете се с нас на телефон : 0885 89 18 85 или ни изпратете текстово съобщение на страницата ни във FB: http://m.me/KlubLiubopitko , също така може да изпратите  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Направете Вашето запитване и ни оставете координати за обратна връзка, телефон и удобно за Вас време за провеждане на телефонния разговор.

 

Въпрос: Необходимо ли е оставяне на капаро и в какъв размер за да е сигурна нашата резервация?

Отговор:  Да. За да е поета уговорката за парти в Детски Клуб Любопитко е нужно освен уточняване на ден и час, оставяне на капаро в размер на 100лв.

Ако случайно се появят непредвидени обстоятелства (напр.разболял се рожденник и др.) ангажимента за парти ще бъде изместено за първия удобен ден и час, както за Вас, така и съобразено със заетостта на Детският клуб. Но е необходимо да бъдем своевременно уведомени за настъпилата промяна (за да се спрат зададените поръчки към нашите партньори по възможност). Капарото няма да бъде възстановено, ако не сте ни уведомили за промяната, а ще бъде усвоено за разходите по неговата подготовка и отпада поетият към Вас ангажимент за организиране на детско тържество, двустранно.

 

Въпрос:  Ще ми върнат ли капарото обратно, ако размислим и откажем нашата резервация за празник в Парти Клуб Любопитко?

Отговор:  Да. Вие ще получите обратно своята сума в пълен размер, стига това Ваше желание да го заявите десет дни преди уречения ден за парти (това прави седмица и половина по-рано). Ако пък това Ваше решение е взето, а до празничния ден остават по-малко от три дни, ние ще Ви възстановим половината от предвиденото капаро за поет ангажимент и само, ако са останали по-малко от три дни до самия ден с поет ангажимент от Вас към нас, Парти Клуб "Любопитко" ще задържи цялата сума от капарото, като компенсация за пропусната възможност други наши клиенти да се възползват от услугите на нашия клуб.

 

Въпрос: Как да направя своя избор за почерпка за своите гости? Как да избера меню?

Отговор:  Свържете се с нас по телефона, електронна поща или Лично съобщение във Фейсбук страницата ни. Ще съобразим удобен за Вас ден и ще Ви предоставим цялото изобилие от кетеринг, напитки и каталози с торти от които да направите своя избор.

 

Въпрос:  Задължително ли е да поръчваме Тематично парти?

Отговор:  Не. Тематично парти с избран от Вас герой и организирани игри е изцяло по избор и лична преценка на клиента. Това е допълнителна услуга, която се заплаща и изисква ангажирането на колеги актьори. Те влизат в ролята на избрания от Вас приказаен герой, с костюм и съпътстващите го аксесоари и пренася децата в света на приказките, игрите, забавленията и състезателните изкушения.

 

Въпрос:  Ще има ли ритуал с пожелания, торта, свещички, дори да не сме избрали парти с тематика и аниматор?

Отговор:  ДА! При нас ритуалът по отброяване на навършената годинка е задължителен елемент за един истински празник! Дори семейния бюджет да позволява детско парти в тесен кръг, най-близки пиятели и торта, ритуал ЩЕ има! Ще бъде бляскав, шумен и запомнящ!

 

Въпрос:  До колко дни преди самия празник можем да направим нашата окончателна заявка за храни и/или напитки?

Отговор:  Окончателното оформяне на Вашата заявка за почерпка могат да бъдат финализирани три дни преди запазения ден за парти при нас. Така нашите партньори ще са напълно подготвени да за Вашите намерения.

 

Въпрос: Каква е стандартната продължителност на едно детско парти?

Отговор:  Детско парти се организира в рамките на два астрономически часа. Те са напълно достатъчни за да задоволят детската протребност и да оставят усмивките да греят на лицата им през цялото парти. Разбира се, при желание от Ваша страна, празникът може да бъде и с по-дълга продължителност, което изисква предварително уточняване. За да можем да разпределим останалото време за други желаещи да отбележат техният ден при нас, нужно е да сме уговорили всяка една малка подробност и Ваше желание предварително.  Времето над предвиденото се заплаща допълнително, като за това ще получите допълнително информация при Ващата среща за уточняване в Клуба.

 

Въпрос: Колко по-рано е добре да дойдем в деня на Празника ни след като всичко вече е уредено, задействано и остава само да отпразнуваме Деня? 

Отговор:  Вие винаги сте добре дошли, когато прецените за нужно спрямо подготовката (преобличане, прическа и т.н.) както и според възрастта на Вашият рожденник.

Най-подходящо и удачно време е 15мин. преди началото на патито. Така ние ще сме в готовност за Вас, дори преди това да сме имали друг ангажимент, и е ималко необходимост от подготвяне на залата, нейното подреждане, почистване и зареждане, а самите ние също отпочинали и с нови сили и много усмивки готови за ново начало

 

Въпрос: Можем ли ние сами да предоставим по наш избор и селекция музикален фон?

Отговор:  Разбира се! Вие сами избирате как да протече Вашия празник! Ние имаме подготовка да възпроизведем всяко Ваше музикално желание. 

Ние също разполагаме с разнообразие от музикални решения, но ще се съобразим и ще вземем предвид всяко Ваше желание и предпочитание!

 

Ако случайно не сме дали отговор на Ваш въпрос, моля пишете ни или ни се обадете! Ние сме наясно колко важен е празника за Вас и Вашето дете!

Вие сте важни за нас!

Ние искаме да получите само най-доброто от нашият екип!

 

Благодарим, че се спряхте на нас!

 +359 885 89 18 85  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 +359 885 89 18 85  http://m.me/KlubLiubopitko

Бисквитките ни помагат да ви предоставим по-качествена услуга. Използвайки този сайт, вие давате своето съгласие за тяхното наличие.
Ok