^Горе
  
Get Adobe Flash player

ТОРТА

Без значение какви усилия и средства ще ви струва организацията на детския рожден ден тортата е това, което ще накара децата да "оценят по достойнство" целия празник!

Емоцията от поднасянето й, запалването на свещичките и изпяването на песничката, с която всички заедно да поздравят рожденика – всичко това прави моментът незабравим и осмисля всичко направено!

Можете да направите своя избор за торта от нашите дългогодишни партньори сладкарница "Лагуна":  http://www.laguna-bg.com/.

Прегледайте различните категории торти според предпочитанието на Вашето дете и ни уведомете за № **** на картинка избрана от Вас. Помислете каква големина торта ще е необходима за Вашите гости, както и какъв да бъде пълнежа й (еклерова с баварски крем, еклерова с шоколадов крем, еклерова с боровинки, ананас, смокини и млечен крем или пък изцяло шоколадово изкушение). 

цена за парче сладко изкушение (заявена и доставена в детският клуб) е 5,30лв/парче, като размерите големини от които можете да избирате са: *12, *14, *16, *18, *20, *22, *24, *26, *28, *30 броя парчета.

 

Бисквитките ни помагат да ви предоставим по-качествена услуга. Използвайки този сайт, вие давате своето съгласие за тяхното наличие.
Ok